Workshops

Yonina, expert op het gebied van oriŽntaalse dans, presenteert op maat gemaakte workshops 'Oriëntaalse dans en Percussie' voor kleine en grote groepen. Deze grensverleggende workshops zijn geschikt als luchtige intermezzo's, ijsbrekers of creatieve invulling van seminars, bedrijfsmeetings of personeelsfeesten.

In de workshops laten Yonina en de begaafde percussioniste Cissy de aanwezigen op onderhoudende wijze kennismaken met een nieuwe vorm van teambuilding, entertainment en ontspanning door middel van oriëntaalse dansbewegingen en percussie. Dans en ritme zijn de oudste vormen van communicatie.

Dans is een topsport. Het vraagt discipline en toewijding. De sterke overeenkomsten tussen topsport en business worden dan ook belicht, o.a. de passie voor het vak, inzet, communicatie, flexibiliteit en teamwork.

Resultaten workshops :

Als aandenken krijgen de deelnemers Yonina's boek 'OriŽntaalse dans en motivatie'. De workshops kunnen afgesloten worden met een stijlvolle buikdansshow.

Ook mogelijk workshops over de magie van lichaamstaal, effectieve communicatie, maak van een 'nee' een 'ja', anders denken - anders doen.

Workshops waar nog lang over nagepraat zal worden!