foto

Resultaten

Resultaten van Yonina's peptalks, motivatiespektakels en workshops:
geïnspireerde deelnemers - verleggen van grenzen
verbeterde prestaties - open sfeer
meer rendement - vergroten van creativiteit
teamgeestversterkend - optimale motivatie

Enthousiaste reacties

"Een inspirerend en teamgeestversterkend programma dat het 'yes, we gaan ervoor' gevoel ontketent".
Geert-Jan Nieveen, Directeur World Trade Center Eindhoven

"Tot de laatste minuut wist Yonina de aanwezigen te boeien. Een buitengewoon dynamische presentatie, entertaining en leerzaam".
J. Blokker, Directeur Blokker B.V.

"Na Yonina's motiverende en magische optreden doorspekt met humor is de sfeer op de afdeling opener en is een ieder zich bewust van de taal van zijn/haar lichaam. Wij zullen nog veel gebruik maken van de tools die zij ons heeft aangereikt. Namens de hele afdeling Private Banking : bedankt Yonina".
Paula Neuteboom, Regio Adviseur Medische Beroepen, ABN-AMRO


"Tijdens de eindejaarsvergadering van Deloitte & Touche hebben we genoten van Yonina's uniek en inspirerend programma. Boeiend, motiverend, zinvol. Ik beveel het van harte aan".
Mr. N.J. Schutte, Deloitte & Touche

"Mede dankzij Yonina's zeer inspirerende performance is de kick off van ons commerciële seizoen een groot succes geworden".
Drs. W.H. Weiland, Algemeen Directeur Proost en Brandt

Pers

De pers heeft zich lovend over haar uitgelaten ondermeer in De Volkskrant, Trouw, Parool, De Telegraaf, Haagsche Courant, Het Financieel Dagblad, Brabants Dagblad, Bizz, Adformatie, Algemeen Dagblad.
Het Algemeen Dagblad omschreef haar als veelzijdige vakvrouw en De Volkskrant noemde haar één van Nederlands top-goeroes.