CV Yonina

Yonina is een ervaren motivatiespreker. Als doctorandus in de psychologie en wiskunde, wiskundelerares en engineer bij Westinghouse beschikt ze over een gedegen erudiete achtergrond. In Amerika is Yonina opgeleid door Anthony Robbins, Wayne Dyer en Deepak Chopra, experts op het gebied van 'self-development and cognitive psychology'. Ze is één van de weinig vrouwelijke motivatiesprekers. Ze heeft duizenden mensen getraind, van de werkvloer tot management.

Yonina heeft de Nederlandse en Amerikaanse nationaliteit. Daardoor kan ze bogen op een ruime ervaring met en een groot inzicht in de bedrijfsculturen en de normen van beide landen. Ze is een succesvol ondernemer. In Nederland en het buitenland heeft ze een bloeiende carrière opgebouwd als motivatiespreker, danseres en choreografe.

Yonina is ook schrijfster van motivatie- en dansboeken. Ze heeft een gedegen klassieke dansopleiding, en is afgestudeerd aan de School of Performing Arts in New York en de Martha Graham Dance Company. Als ervaren docent en danseres heeft zij de oriëntaalse dans in Nederland als kunstvorm geïntroduceerd. Daarnaast heeft ze talrijke televisie-optredens gedaan. Een roos en tulp zijn naar haar vernoemd, waarmee ze zeer vereerd is.