BUIKDANSERES Website van Buikdanseres Yonina - Welkom!

BUIKDANSERES

FEESTEN EN WORKSHOPS
Buikdanseres Yonina en buikdanseres / percussionist Shira presenteren  sprankelende buikdansshows voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften en party’s. Hun shows creëren een open en spetterende feestelijke sfeer. Tropische feesten, oosterse 1001 Nacht avonden en themafeesten worden opgeluisterd door deze veelzijdige buikdanseressen. Naast de buikdansshows presenteren Yonina en Shira ook buikdansworkshops waaraan iedereen kan deelnemen wat leidt tot een sterke teamgeest, creativiteit en innovatie. Vanuit het bedrijfsleven en de privé sector worden ze veelvuldig gevraagd voor teambuildingsessies, en doe-evenementen, om het ijs te breken of als energiek intermezzo van seminars en trainingen.

BUIKDANSLESSEN EN MAIDEN PARTIES
Ook populair zijn de workshops voor maiden parties inclusief speciale kleding voor de bruid en waarin de bruid in het zonnetje wordt gezet. Wekelijks geven de buikdanseressen ook buikdanslessen aan cursisten van alle leeftijden en dansniveau’s in hun buikdansschool in Amsterdam. Danservaring is niet nodig.
Buikdans is een uitstekende manier van lichaamsbeweging, verlaging van stress, vergroting van flexibiliteit en het draagt bij aan een goede lichaamshouding.

Voor meer informatie over  Yonina en Shira (Percussie) ga naar de
 uitgebreide pagina van Yonina

Klik hier voor de workshops agenda


BUIKDANSSHOW MET MAGIC-ILLUSIES
Europa’s bekendste buikdanseres Yonina staat garant voor top entertainment en creativiteit. Zij presenteert samen met buikdanseres / percussionist Shira  betoverende 1001 Nacht shows met prachtige buikdans, oosterse muziek, magic-illusies en humor. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien. Als geen ander kunnen zij de gasten op een onderhoudende manier bij de show betrekken. Uniek is dat de buikdansshows door echte live percussie worden begeleid. Hun jarenlange show- en televisie ervaring  staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.

Meer informatie over de buikdans shows van Yonina en Shira ga naar yonina.nl of klik op de foto hieronder:

Klik hier om verder te gaan


Info Buikdans Shows, Workshops,
Lessen en Agenda Yonina:

020 - 679 83 98
06 543 67 265
info@yonina.nl

buikdans

THEMAFEESTEN
De volgende uitbreidingen van de buikdansshows zijn mogelijk:
· zeer gewenst is de verrassende cadeau-doos-illusie, bij uitstek geschikt voor
   jubilea, bruiloften en verjaardagen
· themafeesten voor uiteenlopende gelegenheden. De thema-opening wordt met muziek, kleding en magic-illusies afgestemd op het thema. Alle thema-openingen worden gevolgd door de buikdansshow van Yonina en Shira. U kunt kiezen uit: Hollandse folklore voor internationale congressen, Zuidamerikaans voor tropische feesten, Middeleeuws voor kasteelfeesten of Indonesisch. In de feestmaand december is het mogelijk dat Yonina haar show begint als dansende kerstvrouw of Sinterklaas.
Ze brengen gezelligheid en spektakel in het feest.

EVENEMENTENORGANISATIE
 Yonina en Shira kunnen ook het totaalevenement organiseren inclusief locatie, eten, orkest en artiesten. Laat u door ons informeren over hoe uw bedrijfsfeest of party geheel naar uw wensen kan worden samengesteld.

MEER OVER BUIKDANSERES YONINA en BUIKDANSERES SHIRA
 Naast de percussiebegeleiding tijdens Yonina’s show geeft Shira ook buikdansles in Yonina’s buikdansschool in Amsterdam. Ze is ook vaak gevraagd om percussie workshops te presenteren voor bedrijfsuitjes en evenementen.

In Amerika geboren uit Libanese ouders, is Yonina afgestudeerd aan de befaamde  ‘School of Performing Arts’ in New York (bekend van de tv-serie FAME) en heeft een dansopleiding afgerond bij de ‘Martha Graham Dance Company’. Vanaf haar vijfde jaar studeerde Yonina oriëntaalse en klassieke dans. Ze is doctorandus in de wiskunde en de psychologie, schrijfster van boeken en ervaren danseres, danslerares en choreografe. In Amsterdam heeft zij een dansschool voor oriëntaalse dans opgezet waar beginners tot gevorderden buikdanslessen kunnen volgen. Daarmee introduceerde zij in Nederland de oriëntaalse buikdans als kunstvorm, waardoor deze dansvorm hier te lande een grote populariteit heeft gekregen. 

Een witte roos draagt haar naam en ook een prachtige tulp en orchidee zijn naar haar vernoemd. Yonina heeft succesvolle tournees gemaakt door de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Europa. Door optredens in diverse televisieprogramma’s, bij o.a. Ron Brandsteder, André van Duin, Robert ten Brink, Paul de Leeuw, SBS Shownieuw, RTL Boulevard en in het buitenland bij RAI UNO en de BBC, kan men Yonina onder de noemer bekende artiesten scharen. Yonina oogst met haar optredens grote waardering bij een breed publiek, onder wie ook vele bekende Nederlanders. Sportmensen, politici, wetenschappers en leden van het Koninklijk Huis, als Prins Willem Alexander hebben enthousiast met Yonina meegedanst. In haar optreden toont zij de schoonheid van de traditionele oriëntaalse dans. Yonina heeft veelvuldig opgetreden voor de Koninklijke Familie, delegaties van Abu Dabi, Koning van Quatar en heeft Nederland vertegenwoordigt in festivals in Turkije, Israël en Marokko.

buikdans buikdans  buikdans  buikdans  buikdans

Bezoek ook de pagina van Yonina

Buikdanseres Yonina       Buikdans Yonina     Bedrijfsfeest entertainment      Buikdans lessen