Yonina productions
buikdanseres Yonina

Buikdans met magic-illusies: een spectaculaire show voor uw personeelsfeest, bruiloft, oosters feest, party, bedrijfsevenement, theaterproduktie en themafeest.

BUIKDANSSHOW

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw feestgelegenheid.. dan is de buikdansshow van Europa's bekendste buikdanseres Yonina uitermate geschikt. Samen met haar begaafde percussioniste Shira presenteert zij een wervelende 1001 Nacht show met prachtige buikdans, oosterse muziek, magic-illusies en humor. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien.

Als geen ander betrekt Yonina de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ontketent ze gezelligheid en spektakel tijdens het feest. Haar jarenlange show- en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.

top

MAGIC-ILLUSIES

Een betoverende combinatie waarmee het publiek zich even in Las Vegas waant, is de buikdansshow met adembenemende oosterse magic-illusies. Zo danst Yonina al zwevend in de lucht tijdens de fascinerende zweefillusie en laat ze het publiek in verbijstering achter met de zig-zagillusie. Op magische wijze kan een bedrijfsnaam, produkt of naam van bruidspaar of jubilaris tevoorschijn getoverd worden.

De illusie-acts kunnen uitgevoerd worden op de dansvloer of op het toneel. Er zijn geen speciale voorwaarden nodig. Yonina biedt u maatwerk qua invulling en tijdsduur. De gemiddelde duur van de show is 30 minuten, maar kan aangepast worden aan uw wensen.
Andere uitbreidingsmogelijkheden:

top

CADEAU-DOOS - SURPRISE ACT


cadeau-doos

Met de cadeau-doos kunt u Yonina's show als cadeau op uw feesten aanbieden. Deze opmerkelijke verrassing is bij uitstek geschikt voor jubilea, bruiloften en verjaardagen. Op het afgesproken tijdstip wordt 'het cadeau' afgeleverd. De jubilaris of het bruidspaar maakt de doos open, Yonina stapt er al dansend uit en haar wervelende show kan beginnen!

top

THEMAFEESTEN

Yonina beschikt over diverse mogelijkheden om uw gasten op verrassende wijze te ontvangen. Op verzoek kan haar show in het teken staan van uw evenement.

themafeest Holland middeleeuwse opening kerst opening

Zo is de Hollandse opening uitstekend geschikt voor internationale congressen.

De Zuidamerikaanse opening is perfect voor tropische feesten.

De Middeleeuwse opening kan een Bourgondisch feest inluiden.

In de feestmaand december is het mogelijk dat Yonina haar show begint als dansende kerstman.

Muziek, kleding en illusies kunnen worden afgestemd op elk thema. Andere thema's zoals Indonesisch en middeleeuws zijn ook mogelijk. Alle thema-openingen worden gevolgd door de buikdansshow van Yonina.

top

SHOWBESCHRIJVING

Spektakel en gezelligheid
De show begint met opzwepende muziek en percussie gevolgd door een gracieuze oosterse dans van Yonina. Haar kleurrijke sluierdans wordt verweven met magic-effecten en brengt u in de sfeer van 1001 Nacht en wordt gevolgd door de spectaculaire zweefillusie waarbij ze dansend in de lucht zweeft. Op verrassende wijze kan een bedrijfslogo of -slogan dan wel een gelukwens of de naam van een bruidspaar tevoorschijn getoverd worden. In de dans- en magic-gedeelten van haar show betrekt Yonina het publiek op een stijlvolle manier en creŽert daarmee saamhorigheid en een ongedwongen sfeer. Yonina's show zorgt voor een onvergetelijk feest!

top

PRODUCTPRESENTATIES

presentatiesOok verzorgt Yonina veelvuldig productpresentaties tijdens beurzen, dealerbijeenkomsten, klantenmeetings, incentives, verkoopbijeenkomsten, medewerkersdagen, recepties, fusies en congressen. Met tekst, magie en dans ontwerpt zij een unieke show die in het teken staat van uw product of bedrijf. Creatieve en dynamische aanpak!

Yonina heeft presentaties gedaan voor o.a.
Croky Chips, Melkunie, Walra, ING, Centraal Bureau voor Tuinbouwprodukten en Tandem Computers.top

PRESENTATRICE

Yonina kan ook ingezet worden als presentatrice van uw bedrijfsevenementen. Naast haar dansshows en peptalks presenteert zij al veel jaren - nationaal en internationaal - evenementen en congressen.
info: Yonina Productions
tel: 020 - 679 83 98
info@yonina.nl