BUIKDANS Website van Buikdanseres Yonina
Welkom!


BUIKDANS FEESTEN EN WORKSHOPS

  Buikdans ook oriëntaalse dans genoemd, wordt als een ware kunstvorm getoond door Europa’s bekendste buikdanseres Yonina en buikdanseres / percussionist Shira. Yonina’s buikdanslessen, optredens en workshops hebben buikdans in Nederland populair gemaakt. Deze getalenteerde en veelzijdige buikdanseressen presenteren veel buikdans shows voor oosterse 1001 nacht parties, bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten zoals tropische en oosterse avonden. Voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en culturele evenementen presenteren deze artiesten buikdans en percussie workshops. Deze boeiende workshops versterken de teamgeest en leiden tot meer creativiteit en innovatie.

Voor meer informatie over de buikdans show van Yonina en Shira (Percussie) ga naar de

  Uitgebreide pagina van Yonina en Shira

Klik hier voor de workshops agenda
buikdans

BUIKDANSLESSEN EN MAIDEN PARTIES
Ook populair zijn de workshops voor maiden parties inclusief speciale kleding voor de bruid en waarin de bruid in het zonnetje wordt gezet. Wekelijks geven de buikdanseressen ook buikdanslessen aan cursisten van alle leeftijden en dansniveau’s in hun buikdansschool in Amsterdam. Danservaring is niet nodig.
Buikdans is een uitstekende manier van lichaamsbeweging, verlaging van stress, vergroting van flexibiliteit en het draagt bij aan een goede lichaamshouding.

Klik hier om verder te gaan


Info Buikdans Shows, Workshops,
Lessen en Agenda Yonina:

020 - 679 83 98
06 543 67 265
info@yonina.nl

BUIKDANSSHOW MET MAGIC-ILLUSIES
Buikdanseres Yonina presenteert samen met haar begaafde percussioniste Shira wervelende 1001 Nacht shows met prachtige buikdans, oosterse muziek, magic-illusies en humor. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien. Als geen ander kunnen zij het publiek op een onderhoudende manier bij de show betrekken.  Hun jarenlange show- en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.

buikdans

THEMAFEESTEN
De volgende uitbreidingen van de buikdansshows zijn mogelijk:
· zeer gewenst is de verrassende cadeau-doos-illusie, bij uitstek geschikt voor
   jubilea, bruiloften en verjaardagen
· themafeesten voor uiteenlopende gelegenheden. De thema-opening wordt met muziek, kleding en magic-illusies afgestemd op het thema. Alle thema-openingen worden gevolgd door de buikdansshow van Yonina en Shira. U kunt kiezen uit: Hollandse folklore voor internationale congressen, Zuidamerikaans voor tropische feesten, Middeleeuws voor kasteelfeesten of Indonesisch. In de feestmaand december is het mogelijk dat Yonina haar show begint als dansende kerstvrouw of Sinterklaas.
Ze brengen gezelligheid en spektakel in het feest.

EVENEMENTENORGANISATIE
 Yonina en Shira kunnen ook het totaalevenement organiseren inclusief locatie, eten, orkest en artiesten. Laat u door ons informeren over hoe uw bedrijfsfeest of party geheel naar uw wensen kan worden samengesteld.

MEER OVER BUIKDANSERES YONINA en BUIKDANSERES SHIRA:
 Naast de percussiebegeleiding tijdens Yonina’s show geeft Shira ook buikdansles in Yonina’s buikdansschool in Amsterdam. Ze is ook vaak gevraagd om buikdans en percussie workshops te presenteren voor bedrijfsuitjes en evenementen.

In Amerika geboren uit Libanese ouders, is Yonina afgestudeerd aan de befaamde  ‘School of Performing Arts’ in New York (bekend van de tv-serie FAME) en heeft een dansopleiding afgerond bij de ‘Martha Graham Dance Company’. Vanaf haar vijfde jaar studeerde Yonina oriëntaalse en klassieke dans. Ze is doctorandus in de wiskunde en de psychologie, schrijfster van boeken en ervaren danseres, danslerares en choreografe. In Amsterdam heeft zij een dansschool voor oriëntaalse dans opgezet waar beginners tot gevorderden buikdanslessen kunnen volgen. Daarmee introduceerde zij in Nederland de oriëntaalse buikdans als kunstvorm, waardoor deze dansvorm hier te lande een grote populariteit heeft gekregen. 

Een witte roos draagt haar naam en ook een prachtige tulp en orchidee zijn naar haar vernoemd. Yonina heeft succesvolle tournees gemaakt door de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Europa. Door optredens in diverse televisieprogramma’s, bij o.a. Ron Brandsteder, André van Duin, Robert ten Brink, Paul de Leeuw, SBS Shownieuw, RTL Boulevard en in het buitenland bij RAI UNO en de BBC, kan men Yonina onder de noemer bekende artiesten scharen. Yonina oogst met haar optredens grote waardering bij een breed publiek, onder wie ook vele bekende Nederlanders. Sportmensen, politici, wetenschappers en leden van het Koninklijk Huis, als Prins Willem Alexander hebben enthousiast met Yonina meegedanst. In haar optreden toont zij de schoonheid van de traditionele oriëntaalse dans. Yonina heeft veelvuldig opgetreden voor de Koninklijke Familie, delegaties van Abu Dabi, Koning van Quatar en heeft Nederland vertegenwoordigt in festivals in Turkije, Israël en Marokko.

buikdans buikdans  buikdans  buikdans  buikdans

Bezoek ook de pagina van Yonina 


Buikdanseres Yonina       Buikdans Yonina     Bedrijfsfeest entertainment      Buikdans lessen