arabic lounge

BUIKDANSWORKSHOPS EN BUIKDANSLESSEN
 

FEESTEN EN WORKSHOPS

Europa’s bekendste buikdanseres Yonina presenteert samen met buikdanseres / percussionist Shira op de gelegenheid afgestemde buikdans en percussieworkshops voor onder meer personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, verenigingen, sport outings, jaarclubs, vrijgezellenfeesten, maiden partys, en multi- en interculturele manifestaties. Vanuit het bedrijfsleven worden ze veelvuldig gevraagd voor teambuildingsessies, en doe-evenementen, om het ijs te breken of als energiek intermezzo van seminars en trainingen. Iedereen kan deelnemen aan de buikdans en percussieworkshops wat leidt tot een sterke teamgeest, creativiteit en innovatie.

MEER OVER DE WORKSHOPS
De workshops zijn grensverleggend en onderhoudend. Zonder meer een pakkende ervaring. Yonina's creatieve aanpak staat garant voor een open en dynamische sfeer. Een onvergetelijk evenement dat meer saamhorigheid onder de deelnemers creëert. Yonina geeft workshops op locatie en in haar buikdansschool in Amsterdam. Ze laat de aanwezigen de schoonheid en het mysterie van de oriëntaalse dans ervaren. Deze intrigerende dansvorm is een uitstekende manier van lichaamsbeweging. Yonina geeft elke workshop zijn eigen stijl en karakter mee. Voor maiden parties en vrijgezellenfeesten wordt de bruid in het zonnetje gezet. Bij bedrijfsevenementen en trainingen ligt de nadruk op teambuilding en creativiteit. Enkele bedrijven en organisaties die u voorgaan: Zilveren Kruis, AKZO, KLM, European Squash Federation, Stimorol.

Klik hier voor de workshops agenda

Kom buikdansen bij Yonina met de Pluim of geef deze belevenis cadeauKlik hier om verder te gaan


Info Buikdans Shows, Workshops,
Lessen en Agenda Yonina:

020 - 679 83 98
06 543 67 265
info@yonina.nl


MAIDEN PARTIES
Buikdans is een intrigerende dansvorm en een uitstekende manier van lichaamsbeweging, verlaging van stress en vergroting van flexibiliteit en vitaliteit. Men leert ook de sensuele bewegingen van buikdans en komt in contact met de oosterse cultuur. Percussioniste Shira zorgt voor het live muzikale ritme. Yonina verzorgt heupsjaals, sluiers en vingercymbals om je in een duizend-en-een-nacht sfeer te brengen. Voor vrijgezellenfeesten heeft Yonina ook kleding voor de bruid.

BUIKDANSLESSEN
Het hele jaar door geven Yonina en Shira wekelijks buikdanslessen aan cursisten van alle leeftijden en dansniveau’s in hun buikdansschool in Amsterdam en op locatie. Met live percussie en opzwepende muziek leer je de fascinerende en sierlijke buikdansbewegingen en passen. In de les leert men de bewegingen van de buikdans onder de knie te krijgen en ook de passen die Shakira en Beyoncé in hun videoclips doen, worden uitgelegd. De buikdanslessen zijn voor alle leeftijden geschikt en er is geen danservaring nodig. Buikdans is een uitstekende manier van lichaamsbeweging, verlaging van stress, vergroting van flexibiliteit en het draagt bij aan een goede lichaamshouding. Het is ook mogelijk om losse lessen te volgen. Yonina is ook beschikbaar voor coaching en masterclasses. Tijdens de lessen is Yonina's buikdansboek verkrijgbaar en ook kleurijke heupsjaals, vingercymbals en cd's met oosterse muziek.

MULTICULTURELE FUN WORKSHOPS
Naast de buikdansworkshops presenteren Yonina en Shira ook multiculturele workshops met een mix van Zuidamerikaanse,  Afrikaanse, Indiase dansen en buikdans is ook mogelijk. Leer te improviseren op Latijns-Amerikaanse muziek zoals salsa, merengue, mambo, son en buikdans!
Door haar ruime ervaring met lesgeven in de oriëntaalse dans en dankzij haar televisie- en showervaring kan Yonina moeiteloos inspelen op elke groep. De workshops worden eventueel afgesloten met een wervelende buikdansshow. Als aandenken kunnen de deelnemers Yonina's buikdansboek 'Oriëntaalse dans en motivatie' ontvangen, voorzien van een persoonlijke boodschap.


BUIKDANSSHOW MET MAGIC-ILLUSIES

Naast de workshops treden Yonina en Shira ook veelvuldig op tijdens personeelsfeesten, partijen, culturele evenementen, bruiloften en tropische feesten. Zij presenteren een betoverende 1001 Nacht show met prachtige buikdans, oosterse muziek, magic-illusies en humor. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien. Als geen ander kunnen zij de gasten op een onderhoudende manier bij de show betrekken. Uniek is dat de buikdansshow door echte live percussie wordt begeleid. Hun jarenlange show- en televisie ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.
THEMAFEESTEN
De volgende uitbreidingen van de buikdansshow zijn mogelijk:
· zeer populair is de verrassende cadeau-doos-illusie, bij uitstek geschikt voor jubilea, bruiloften en verjaardagen
· themafeesten voor uiteenlopende gelegenheden. De thema-opening wordt met muziek, kleding en magic-illusies afgestemd op het thema. Alle thema-openingen worden gevolgd door de buikdansshow van Yonina en Shira. U kunt kiezen uit: Hollandse folklore voor internationale congressen, Zuidamerikaans voor tropische feesten, Middeleeuws voor kasteelfeesten of Indonesisch. In de feestmaand december is het mogelijk dat Yonina haar show begint als dansende kerstvrouw of Sinterklaas. Ze ontketenen gezelligheid en spektakel tijdens het feest.
 

EVENEMENTENORGANISATIE
Yonina en Shira kunnen ook het totaalevenement organiseren inclusief locatie, eten, orkest en artiesten.

 
Laat u door ons informeren over hoe uw bedrijfsfeest of party geheel naar uw wensen kan worden samengesteld.

    

Info Buikdans Workshops, Lessen, Shows en Agenda Yonina:
020 - 679 83 98
06 543 67 265
info@yonina.nl

Buikdanseres Yonina       Buikdans Yonina     Bedrijfsfeest entertainment      Buikdans lessen

arabic lounge
Copyright © 2009 Laura Martinez Rivas