arabic lounge


BEDRIJFSFEEST
BUIKDANSERES YONINA
ENTERTAINMENT VOOR UW BEDRIJFSFEEST

    

BUIKDANSSHOW MET MAGIC ILLUSIES
Uw bedrijfsfeest wordt een fantastisch evenement met de wervelende buikdansshow van Europa’s bekendste buikdanseres Yonina. Zij presenteert samen met buikdanseres / percussionist Shira een betoverende 1001 Nacht show met prachtige buikdans, oosterse muziek, magic-illusies en humor. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien. Als geen ander kunnen Yonina en Shira de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow betrekken. Uniek is dat de buikdansshow door echte live percussie wordt begeleid. De veelzijdige buikdanseressen treden veelvuldig op tijdens o.a. personeelsfeesten, culturele evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen, tropische feesten, themafeesten zoals Griekse, Arabische en zigeunerfeesten.


Klik hier om verder te gaan


Info Buikdans Shows, Workshops,
Lessen en Agenda Yonina:

020 - 679 83 98
06 543 67 265
info@yonina.nlBUIKDANSWORKSHOPS EN BUIKDANSLESSEN
Naast de buikdansshows presenteren Yonina en Shira ook buikdansworkshops waaraan iedereen kan deelnemen wat leidt tot een sterke teamgeest, creativiteit en innovatie. Hun jarenlange show- en televisie ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau. Wekelijks geven ze ook buikdanslessen aan cursisten van alle leeftijden en dansniveau’s in hun buikdansschool in Amsterdam. Danservaring is niet nodig.
Buikdans is een uitstekende manier van lichaamsbeweging, verlaging van stress, vergroting van flexibiliteit en het draagt bij aan een goede lichaamshouding en creativiteit.
Klik hier voor de workshops agenda

THEMAFEESTEN
De volgende uitbreidingen van de buikdansshow zijn mogelijk: zeer populair is de verrassende cadeau-doos-illusie, bij uitstek geschikt voor jubilea, bruiloften en verjaardagen, themafeesten voor uiteenlopende gelegenheden. De thema-opening wordt met muziek, kleding en magic-illusies afgestemd op het thema. Alle thema-openingen worden gevolgd door de buikdansshow van Yonina en Shira. U kunt kiezen uit: Hollandse folklore voor internationale congressen, Zuidamerikaans voor tropische feesten, Middeleeuws voor kasteelfeesten of Indonesisch. In de feestmaand december is het mogelijk dat Yonina haar show begint als dansende kerstvrouw of Sinterklaas. Ze ontketenen gezelligheid en spektakel tijdens het feest.

EVENEMENTENORGANISATIE
 Yonina en Shira kunnen ook het totaalevenement organiseren inclusief locatie, eten, orkest en artiesten. Laat u door ons informeren over hoe uw bedrijfsfeest of party geheel naar uw wensen kan worden samengesteld.

MEER OVER BUIKDANSERES YONINA en BUIKDANSERES SHIRA:
 Naast de percussiebegeleiding tijdens Yonina’s show geeft Shira ook buikdansles in Yonina’s buikdansschool in Amsterdam. Ze is ook vaak gevraagd om percussie workshops te presenteren voor bedrijfsuitjes en evenementen.

In Amerika geboren uit Libanese ouders, is Yonina afgestudeerd aan de befaamde  ‘School of Performing Arts’ in New York (bekend van de tv-serie FAME) en heeft een dansopleiding afgerond bij de ‘Martha Graham Dance Company’. Vanaf haar vijfde jaar studeerde Yonina oriëntaalse en klassieke dans. Ze is doctorandus in de wiskunde en de psychologie, schrijfster van boeken en ervaren danseres, danslerares en choreografe. In Amsterdam heeft zij een dansschool voor oriëntaalse dans opgezet waar beginners tot gevorderden buikdanslessen kunnen volgen. Daarmee introduceerde zij in Nederland de oriëntaalse buikdans als kunstvorm, waardoor deze dansvorm hier te lande een grote populariteit heeft gekregen. 

Een witte roos draagt haar naam en ook een prachtige tulp en orchidee zijn naar haar vernoemd. Yonina heeft succesvolle tournees gemaakt door de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Europa. Door optredens in diverse televisieprogramma’s, bij o.a. Ron Brandsteder, André van Duin, Robert ten Brink, Paul de Leeuw, SBS Shownieuw, RTL Boulevard en in het buitenland bij RAI UNO en de BBC, kan men Yonina onder de noemer bekende artiesten scharen. Yonina oogst met haar optredens grote waardering bij een breed publiek, onder wie ook vele bekende Nederlanders. Sportmensen, politici, wetenschappers en leden van het Koninklijk Huis, als Prins Willem Alexander hebben enthousiast met Yonina meegedanst. In haar optreden toont zij de schoonheid van de traditionele oriëntaalse dans. Yonina heeft veelvuldig opgetreden voor de Koninklijke Familie, delegaties van Abu Dabi, Koning van Quatar en heeft Nederland vertegenwoordigt in festivals in Turkije, Israël en Marokko.

arabic lounge

Buikdanseres Yonina       Buikdans Yonina     Bedrijfsfeest entertainment      Buikdans lessen

Copyright © 2009 Laura Martinez Rivas